ХААРП – Вероятна причина за природни бедствия

Share Button

800px-HAARP20lЧували ли сте за ХААРП? Учените смятат, че тази програма придизвиква жестоките природни бедствия.

Програмата за високочестотни активни изследвания на полярното сияние – или съкратено HAARP (ХААРП на кирилица), програма за научно проучване на йоносферата, чрез електромагнитни вълни. Програмата се финансира съвместно от американските военновъздушни и военноморски сили, университета в Аляска и американската Държавна агенция за отбранителни научноизследователски проекти.

ХААРП започва да работи още 1993 г. в Гакона, Аляска – собственост на военновъздушните сили на САЩ. Най-известният инструмент, използван в станцията на ХААРП, е Инструментът за изследване на йоносферата (ИИЙ) — мощен радиочестотен предавател, работещ на късите вълни (HF).

Учени определят ХААРП като нов вид оръжие, което със своята милионватова мощност може да усили бури, да предизвика суша или потоп.

Според специалисти електромагнитното оръжие е причината за редица катаклизми в наши дни – като опустошителните земетресения в Япония и в Хаити. Съществува теория, че дори земетресението в Перник през май 2012 г. също е дело на ХААРП. А може би бедствието сега в гр. Варна е също породено от въпрсният инструмент.

Да помогнем на бедстващите във Варна със СМС на 17 777 с текст DMS VARNA
Цената е 1лв.
 
Демонстрация на мини ХААРП от Петко Ганчев – инженер: